Urednik spletnega mesta https://worldstampsproject.org/, je Andrej Verbič, v uredniškem odboru pa sodelujeta tudi Aleš Marinšek in Boštjan Petauer, oba iz FD Ljubljana.

Zadnja objavljena stvar je posodobljen cenik Verigarjev, razširjen z veliko skeniranimi in ocenjenimi posebnostmi, kjer se je dalo, so barve pripisane posameznim tiskarnam. Tako popolna obdelava te izdaje je na našem področju nova. Objavljen je med novostmi (Recently added). Tam je kratek opis in povezava do kataloga.

Namen strani
Namen strani je ustvariti bazo znanja o posebnostih na poštnih znamkah, s poudarkom na tipičnih napakah in tipih. Vsaka posebnost je predstavljena s primerom, kar pomaga filatelistom pri prepoznavanju posebnosti. Ponekod so objavljene tudi slike kompletnih prodajnih pol, kar pomaga pri iskanju še nekatalogiziranih posebnosti. Na ta način stran ustvarja zavedanje o posebnostih in zbiratelje usmerja v specializacijo.

Kako deluje
Spletna stran deluje po principu Wiki-ja, kjer lahko vsak obiskovalec pošlje slike svojih znamk. Uretništvo te pregleda in objavi v ustrezni rubriki. Vsebino torej soustvarjajo obiskovalci in ta se nenehno popolnjuje. Celotna vsebina strani je obiskovalcem na voljo kjerkoli obstaja dostop do interneta, dostopajo pa lahko prek računalnika, tablice ali pametnega telefona. Dostop do celotne vsebine je brezplačen. Stran je tudi v angleškem jeziku, s čimer se želi doseči kar največji delež zbirateljev.

Komu je stan namenjena
Ciljne skupine so zbiratelji, specialisti in trgovci.

Statistika
Stran deluje že 8 let, v tem času se je na njej zbralo več od 16.400 slik posebnosti iz 65 držav. Največ iz držav nekdanje Jugoslavije in Nemčije. Stran v enem dnevnu v povprečju obišče 400 različnih obiskovalcev, največ iz ZDA.

Zavedamo se, da so se lahko kam prikradle tudi napake. Zato bomo veseli vsakega dobrohotnega opozorila nanje.