Veselimo se vašega obiska spletne strani Zveze FZS, na kateri napovedujemo dogodke, objavljamo poročila in slike z razstav in drugih prireditev, opozarjamo na priložnostne izdaje društev in predstavitve novih izdaj priložnostnih poštnih znamk Pošte Slovenije ter prinašamo še mnogo drugih zanimivosti.

Ste član Filatelistične zveze?

Potem veste, da prejemate vsako leto po štiri številke Nove filatelije z mnogo strokovnih in izobraževalnih člankov, esej ene od spomladanskih izdaj priložnostnih poštnih znamke Pošte Slovenije, se udeležujete izobraževalnih predavanj in prejmete pomoč, kako pripraviti svojo zbirko za razstavo. Razstavljate lahko na domačih in tujih filatelističnih razstavah; Zveza FZS poskrbi za prijavo in stroške udeležbe!

Če pa se želite včlaniti, vas bomo v enem od 26 delujočih društev po Sloveniji veseli in vam nudili strokovno in družabno pomoč v vašem področju zbiranja.

Vsi pa, ki želite prispevati novice za objavo na spletni strani, jih posredujte urednikoma Igorju Pirc in Veniju Ferantu: ipirc71711@gmail.com ali veni.ferant@gmail.com. Potrudila se bova, da bodo novice in objave čim prej objavljene!